دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث

رئیس سازمان پیشگیری بحران شهر تهران آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در پاسخ به این سوال که آیا ایمن‌سازی ساختمان‌ها به عنوان یک امر حکومتی و از سوی دولت‌ها انجام شود، یا اینکه باید تبدیل به یک مطالبه مردمی شود؟ این سوالی است که در شرایط کنونی با توجه به اهمیت ایمنی، به ویژه در برابر حوادثی مثل زلزله، باید به آن توجه کرد.

 

وی افزود: در حال حاضر، وضعیت ایمنی در بسیاری از مناطق شهر تهران به شکلی است که اگر حوادث طبیعی به وقوع بپیوندد، مشکلات زیادی پیش خواهد آمد. مثلاً در صورتی که زلزله‌ای رخ دهد و ساختمان‌ها دچار ریزش شوند، شبکه آب قطع شود و خدمات بهداشتی دچار اختلالات شدید شود، وضعیت بسیار بحرانی خواهد شد. از جمله اقدامات مهمی که باید انجام شود، تأمین مخازن آب اضطراری است تا در شرایط بحرانی، مردم از آب سالم برخوردار باشند. اما حتی این اقدامات نیز کافی نیستند و در بسیاری از شهرها، نیاز به توسعه بیشتر این سیستم‌ها احساس می‌شود.

 

وی افزود: در این راستا، تلاش‌هایی برای تسهیل‌گری، حل مشکلات و افزایش آمادگی‌ها در حال انجام است. برای مثال، مخازن آب اضطراری تا شش برابر روز اول افزایش یافته‌اند، اما همچنان این میزان، تنها یک‌سوم نیاز واقعی شهر را پوشش می‌دهد. دو سوم باقی‌مانده از این نیاز باید با سرعت بیشتری به آن افزوده شود تا ایمنی عمومی در برابر بحران‌ها تأمین شود.

 

نصیری درباره این که این اقدامات باید صرفاً بر عهده دولت‌ها باشد یا باید یک حرکت جمعی و مردمی نیز در این زمینه شکل بگیرد اظهار کرد: مردم اگر در این زمینه وارد عمل شوند، می‌توانند با نهادهای دولتی همکاری کرده و حتی در برخی موارد اقدام به خرید و نگهداری تجهیزات ایمنی کنند. به عبارت دیگر، اگر مردم همگام با دولت‌ها برای ایمنی اقدام کنند، نتیجه بهتری حاصل خواهد شد. در نهایت، ایمن‌سازی به عنوان یک مسئله حاکمیتی و مردمی باید در کنار هم قرار گیرد و دولت‌ها و مردم باید دست در دست هم برای تأمین ایمنی در برابر بحران‌ها اقدام کنند./ مهر

ارسال نظر